Március 13. előtti nevezések adminisztrációja

Ez az oldal Neked szól, ha a Zsámbékfutás Vir(tu)ális-sá válásának bejelentése előtt (március 13.) neveztél és fizetted be a nevezési díjat.

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ: szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára. Kis esemény szervezők vagyunk, akik a normál hétköznapi munkán felül fabrikáljuk össze Nektek, amit mi szolgáltatásnak gondolunk. Ebből kifolyólag mindenben egy kicsit hamarabb készen vagyunk, mert tudjuk, hogy az utolsó napokban se lesz sokkal több időnk az előkészületekre.
Ezzel így vagyunk az idei Zsámbékfutással is, azaz legyártattuk a Nektek szánt futópoharakat, az érmek is hamarosan a kezünkben lesznek, megvettük a frissítőket és még tudnánk sorolni.

Első nekifutásra azt gondoltuk, hogy kb két hónap és addigra már minden nyugodtabb lesz. Aztán jött a hivatalos szigorítás a vészhelyzet miatt. Sebaj, csökkentjük a létszámot és beleférünk a törvényi előírásokba. Elkezdtünk dolgozni a megváltozott környezethez való alkalmazkodáson. Egyszercsak azon vettük észre magunkat, hogy beálltunk a “tipikusan magyaros” megoldásba. Tök jó ötletek, megoldások születtel, amik belefértek a keretekbe, de tényleg. Minden szabálynak megfeleltünk volna, de összességében egy picit önzőnek tartottuk, mert ugyan a kereteken belül mozogtunk, de ezzel nem járultunk hozzá a közös célhoz. Az pedig nem más, mint a fertőzés potenciális lehetőségeinek a visszaszorítása.
Ez egy fájdalmas beismerés volt, de egyben tök jó dolog, mert azt nem tudnánk feldolgozni, ha később az derül ki, hogy a rossz, döntéssel bajba sodródott volna akár csak egy ember is.

Miért írjuk le? Azért mert tanulságosnak gondoljuk. Ahogy futásnál, úgy a szervezésnél is van az a pont, amikor tudni kell nemet mondani. Az érintett területekkel egyeztetve a májusi futást újra kellett ezért gondolnunk.

A napokban sorban látjuk az instant körök felhívásait, melyeken csapatunk is rendszeresen megfordul. Itt találkozott egymással a két út: oldjuk meg a tömegek kialakulását és egyben tartsuk meg a Zsámbékfutást. Idén ezért Vir(tu)ális Zsámbékfutássá alakítjuk át az eseményt a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Így mégiscsak ki tudjuk osztani a futópoharakat, amivel részt tudtok majd venni az események zöldítésében. Egyben a gyönyörű érmeinket se kell majd a kukába dobnunk. Ezzel a két, Nektek szánt dolgot el tudjuk küldeni a címetekre ugyanúgy, mint a népszerű virtuális futóeseményeknél.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Azt mondjuk, hogy fussatok a kedvenc helyeteken, vagy otthon és mutassátok meg egy fotóval a teljesítést az óráról vagy a track-ről stb. és küldjük az érmet valamint a futópoharat. A futásra egyrészt megadunk hamarosan egy néhány napos intervallumot, így nem csak május 2-án lesz erre lehetőséged. Másrészt pedig nincs szintidő, olyan tempóban futsz, ahogy Neked kellemes.
Az átalakulással meghatároztunk egy egységesített, kedvezményes 3800Ft-os nevezési díjat.

Többszázan beneveztetek már, ezért leírjuk, hogyan érint ez Titeket:
Aki ennél a 3800Ft-os összegnél alacsonyabb díjon nevezett be, az ugyanúgy jogosult a részvételre azon az áron, ahol nevezett (azaz nem szükséges utalni további összeget). Választhatja azt is, hogy visszalép az eseménytől. Ebben az esetben kérheti, hogy utaljuk vissza a nevezési díjat vagy számítsuk bele valamelyik későbbi eseményünkbe (legkésőbb a jövő évi Zsámbékfutásba).

Aki ennél az összegnél magasabb díjon nevezett, az kérheti, hogy visszautaljuk a különbözetet vagy számítsuk be egy későbbi eseményünk nevezési díjába (legkésőbb a jövő évi Zsámbékfutásba). Avagy, ha úgy döntesz, hogy lemondasz a különbözetről és ezzel könnyíted az adminisztrációt, támogatod a munkánkat, akkor azt megköszönjük.
Természetesen dönthetsz úgy is, hogy nem veszel részt a Vir(tu)ális Zsámbékfutáson. Ekkor még mindig választhatsz, hogy visszautaljuk vagy beszámításra jerüljön majd a jövő évi Zsámbékfutás nevezési díjába.

Bárhogyan is döntesz, mi megértjük, csak arra kérünk, hogy az alábbi regisztrációs form-on jelezd majd nekünk 2020. március 31-ig, hogy mit választottál. Amennyiben nem nyilatkozol a megadott dátumig, akkor azt úgy kezeljük, hogy részt veszel a Vir(tu)ális Zsámbékfutáson és lemondasz az esetleges nevezési díj különbözetről.

Ha kérdésed van, akkor kérjük küld el az info@zsambekfutas.hu címre.
A feldolgozás manuálisan fog történni, így majd kis türelmet fogunk kérni.

Zsámbékfutás nevezésének kezelése

10 + 14 =