Technikai információk

Az útvonalak teljesítésének igazolása mobiltelefonnal a GeoGo alkalmazás használatával lehetséges. Az ellenőrzőpontok érintésének igazolása GPS pozíció alapján történik. Az első “éles” használat előtt mindenképp fontos leellenőrizni, hogy a helymeghatározás megfelelően működik-e a telefonodon, hiszen ez nélkülözhetetlen az igazoláshoz.

A telefonra nem kell semmilyen programot telepíteni, mert a GeoGo alkalmazás böngészőben fut. Az alkalmazás bármilyen telefonon használható, azonban vannak olyan készülék-böngésző párosítások, amelyben bizonyos funkciók nem működnek, ezért a használathoz a következő párosításokat javasoljuk:
– Andorid esetén Chrome 70 vagy magasabb verzió.
– iPhone esetén Safari 11.4 vagy magasabb verzió.
– Windows Phone esetén Edge 17 vagy magasabb verzió.

A túrák offline állapotban is teljesíthetők, így nem szükséges a teljesítés során internet kapcsolattal rendelkezni. Az offline használathoz előzetesen le kell tölteni a túra adatait, ez az alkalmazáson belül a „Letöltés offline használathoz” menü választásával lehetséges. Offline teljesítést követően a teljesítési adatok automatikusan feltöltődnek amint az alkalmazás online állapotba kerül.
Néhány egyszerű lépés kipróbálását javaslunk – nagyon informatív és érthető a használati útmutató.

UGRÁS A GEOGO.HU OLDALÁRA