Új Nevezés – Vir(tu)ális Zsámbékfutás

HÁTTÉRINFORMÁCIÓ: szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára. Kis esemény szervezők vagyunk, akik a normál hétköznapi munkán felül fabrikáljuk össze Nektek, amit mi szolgáltatásnak gondolunk. Ebből kifolyólag mindenben egy kicsit hamarabb készen vagyunk, mert tudjuk, hogy az utolsó napokban se lesz sokkal több időnk az előkészületekre.
Ezzel így vagyunk az idei Zsámbékfutással is, azaz legyártattuk a Nektek szánt futópoharakat, az érmek is hamarosan a kezünkben lesznek, megvettük a frissítőket és még tudnánk sorolni. Első nekifutásra azt gondoltuk, hogy kb két hónap és addigra már minden nyugodtabb lesz. Aztán jött a hivatalos szigorítás a vészhelyzet miatt. Sebaj, csökkentjük a létszámot és beleférünk a törvényi előírásokba. Elkezdtünk dolgozni a megváltozott környezethez való alkalmazkodáson. Egyszercsak azon vettük észre magunkat, hogy beálltunk a “tipikusan magyaros” megoldásba. Tök jó ötletek, megoldások születtel, amik belefértek a keretekbe, de tényleg. Minden szabálynak megfeleltünk volna, de összességében egy picit önzőnek tartottuk, mert ugyan a kereteken belül mozogtunk, de ezzel nem járultunk hozzá a közös célhoz. Az pedig nem más, mint a fertőzés potenciális lehetőségeinek a visszaszorítása.
Ez egy fájdalmas beismerés volt, de egyben tök jó dolog, mert azt nem tudnánk feldolgozni, ha később az derül ki, hogy a rossz, döntéssel bajba sodródott volna akár csak egy ember is.

Miért írjuk le? Azért mert tanulságosnak gondoljuk. Ahogy futásnál, úgy a szervezésnél is van az a pont, amikor tudni kell nemet mondani. Az érintett területekkel egyeztetve a májusi futást újra kellett ezért gondolnunk.

A napokban sorban látjuk az instant körök felhívásait, melyeken csapatunk is rendszeresen megfordul. Itt találkozott egymással a két út: oldjuk meg a tömegek kialakulását és egyben tartsuk meg a Zsámbékfutást. Idén ezért Vir(tu)ális Zsámbékfutássá alakítjuk át az eseményt a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Így mégiscsak ki tudjuk osztani a futópoharakat, amivel részt tudtok majd venni az események zöldítésében. Egyben a gyönyörű érmeinket se kell majd a kukába dobnunk. Ezzel a két, Nektek szánt dolgot el tudjuk küldeni a címetekre ugyanúgy, mint a népszerű virtuális futóeseményeknél.
Mit is jelent ez a gyakorlatban? Azt mondjuk, hogy fussatok a kedvenc helyeteken, vagy otthon és mutassátok meg egy fotóval a teljesítést az óráról vagy a track-ről stb. és küldjük az érmet valamint a futópoharat. A futásra egyrészt megadunk hamarosan egy néhány napos intervallumot, így nem csak május 2-án lesz erre lehetőséged. Másrészt pedig nincs szintidő, olyan tempóban futsz, ahogy Neked kellemes.

Az átalakulással meghatároztunk egy egységesített, kedvezményes 3800Ft-os nevezési díjat.

A NEVEZÉS FOLYAMATA:

1. Az alábbi online regisztrációs űrlap kitöltése
2. Visszaigazoló e-mail-t küldünk, hogy tudjuk-e fogadni a jelentkezést. Ezzel egyidejűleg küldjük az átutaláshoz szükséges információkat. Kérjük, hogy ne utaljatok a visszaigazoló mail nélkül, mert előfordulhat, hogy betelik a a részvételi keret.
3. Nevezési díj utalása
4. Táv teljesítése és igazolása (fotó a futóóráról, vagy egyéb rögzített megoldásról (mint pl. a telefon). A Facebook-ra töltsétek fel a megadott helyre vagy küldjétek el e-mailben az info@zsambekfutas.hu címre
5. Postázzuk az érmet és a futópoharat (Magyarországra díjmentesen, külföldre utánvéttel)

A nevezés akkor válik érvényessé, ha visszaigazoltuk a részvételi lehetőséget és beérkezett a nevezési díj.

Online regisztráció

8 + 12 =