Bicskei vizes próba – úszás és/vagy kerékpártúra

A jelenlegi információink szerint 2020. augusztus 16-án meg tudjuk tartani az eseményt. Ez még változhat, amennyiben szigorítás történik avagy nem történik még szigorítás, de mi vállalhatatlannak tartjuk az esemény megrendezését. A határon kívül több helyen helyzet van még és itthon sem volt tartósan nulla az új esetek száma, ezért fenntartjuk magunknak a döntés lehetőségét. Amennyiben elmarad, akko természetesen visszautaljuk a már befizetett nevezési díjat vagy beszámítjuk egy másik eseményünknél.

Az Ötpróba sorozat keretében pontszerző eseményeket szervezünk a régióban, melynek az tókiói sorozat nálun utoljára elérhető állomásaként úszás és kerékpár sportágban lesz lehetőség az utolsó pillanatban még megszerezni a hinyzó pontokat. Lehetőség van csak úszni, csak kerékpározni és lehet mindkét sportágban meghirdetett próbatételt is teljesíteni.

A Bicskei Tanuszoda lesz az esemény központja, innen indul és ide érkezik vissza mindkét kerékpártúrának az útvonala, valamint itt lesz az úszáspróba is.

KERÉKPÁRTÚRA

A Giro ‘d Italia elmarad, így a tervezett szurkolói ritkaság kimarad a kerékpártúrából, így az útvonal ugyanaz lesz, mint a korábbiakban.

Választható távok:

35 km, melynek útvonalát és szintrajzát hamarosan kirakjuk
50 km, melynek útvonalát és szintrajzát hamarosa kirakjuk

 

ÚSZÁS

Az uszoda zárt, ami azt is jelenti egyben, hogy minket nem befolyásol az időjárás, azaz tudtok tervezni, beilleszteni a nyári programok közé.  Folyamatos indítással fogtok majd indulni és megszerezni úszásból is a szükséges pontot – tulajdonképpen komfortos környezetben (kiszámítható vízhőmérséklet, nincs szél, nem kakilnak bele a halak 😀 , nem lesztek iszaposak stb… )

Az uszoda áteresztőképessége korlátozott, így limitált nevezőt fogunk tudni majd fogadni. Az online regisztrációs felületen idősávokra tudtok jelentkezni, hogy tudjatok tervezni az érkezési és várakozási idővel. Mi rendszeresen ki fogjuk tenni az adott idősáv telítettségét valami egyszerű jelöléssel (piros-sárga-zöld vagy százalékos stb…). Kérni fogunk egy tempó becslést (amit nem fogjuk publikálni sehova) , ami segíti az áteresztő képesség pontosabb tervezését.

Az uszoda bérlése időkorlátos (eredetileg 7:00-17:00 közötti idősávokra lehetett jelentkezni a Giro miatt — ennek felülvizsgálata folyamatban van és az érintett jelentkezőket megkeressük, ha változik az időrend: jellemzően a 15 óra utáni időszakot érinti), azonban, ha azt látjuk, hogy extrém nagy az érdeklődés, akkor bővíteni fogjuk a “nyitvatartási időt”, akár korábbi kezdéssel is.

Úszósapka használata kötelező!

Választható távok:  500m (1 pont) és 1000m (1 pont)

Dátum: 2020.augusztus 16. vasárnap

Nevezési díjak:

– Csak kerékpározás esetén: 2000 Ft

– Csak úszás esetén: 2000 Ft (mely tartalmazza az úszójegyet is)

– Két sportág/szám teljesítése esetén: 3500 Ft

– Három szám (2 úszás+1 kerékpár vagy 2 kerékpár+1 úszás) teljesítése esetén: 5000 Ft

– Négy szám (2 úszás+2 kerékpár) teljesítése esetén: 6000 Ft

Nevezési díjat helyszínen lehet fizetni vagy banki átutalással a következő számlaszámra: Agamon Bt. 12029004-00125199-00100004

Bicskére sűrűn járnak vonatok  Budapest és Tatabánya felől is. A vasútállomástól kb 15-20 perces séta az uszoda.

Online regisztráció

12 + 1 =