Bicskei vizes próba – úszás és/vagy kerékpártúra

Az Ötpróba sorozat keretében pontszerző eseményeket szervezünk a régióban, melynek következő állomásaként úszás és kerékpár sportágban lesz lehetőség növelni a pontjaitok számát. Lehetőség van csak úszni, csak kerékpározni és lehet mindkét sportágban meghirdetett próbatételt is teljesíteni.

A Bicskei Tanuszoda lesz az esemény központja, innen indul és ide érkezik vissza mindkét kerékpártúrának az útvonala, valamint itt lesz az úszáspróba is.

KERÉKPÁRTÚRA

Választható távok:

35 km, melynek útvonalát és szintrajzát IDE KLIKKELVE nézhetitek meg
50 km, melynek útvonalát és szintrajzát IDE KLIKKELVE nézhetitek meg

ÚSZÁS

Az uszoda zárt, ami azt is jelenti egyben, hogy minket nem befolyásol az időjárás, azaz tudtok tervezni, beilleszteni a nyári programok közé.  Folyamatos indítással fogtok majd indulni és megszerezni úszásból is a szükséges pontot – tulajdonképpen komfortos környezetben (kiszámítható vízhőmérséklet, nincs szél, nem kakilnak bele a halak 😀 , nem lesztek iszaposak stb… )

Az uszoda áteresztőképessége korlátozott, így limitált nevezőt fogunk tudni majd fogadni. Az online regisztrációs felületen idősávokra tudtok jelentkezni, hogy tudjatok tervezni az érkezési és várakozási idővel. Mi rendszeresen ki fogjuk tenni az adott idősáv telítettségét valami egyszerű jelöléssel (piros-sárga-zöld vagy százalékos stb…). Kérni fogunk egy tempó becslést (amit nem fogjuk publikálni sehova) , ami segíti az áteresztő képesség pontosabb tervezését.

Az uszoda bérlése időkorlátos (jelenleg 7:00-14:30 közötti idősváokra lehet jelentkezni), azonban, ha azt látjuk, hogy extrém nagy az érdeklődés, akkor bővíteni fogjuk a “nyitvatartási időt”, akár korábbi kezdéssel is.

FIGYELEM az A – B – C – D IDŐSÁV (7:00-13:00) MEGTELT. KÉRJÜK, HOGY KÉSŐBBI IDŐSÁVOT VÁLASSZATOK. Most már érdemes úgy tervezni, hogy egy kellemes kerékpártúra és utána úszás avagy egy nagyon kellemes (akár ebéddel egybekötött) bringázás legyen a vasárnapi program. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Úszósapka használata kötelező!

Választható távok:  500m (1 pont) és 1000m (2 pont)

Dátum: 2019. július 21. vasárnap

Nevezési díjak:

– Csak kerékpározás esetén: 2000 Ft

– Csak úszás esetén: 2000 Ft (mely tartalmazza az úszójegyet is)

– Két sportág/szám teljesítése esetén: 3500 Ft

– Három szám (2 úszás+1 kerékpár vagy 2 kerékpár+1 úszás) teljesítése esetén: 5000 Ft

– Négy szám (2 úszás+2 kerékpár) teljesítése esetén: 6000 Ft

Nevezési díjat helyszínen lehet fizetni vagy banki átutalással a következő számlaszámra: Agamon Bt. 12029004-00125199-00100004

Bicskére sűrűn járnak vonatok  Budapest és Tatabánya felől is. A vasútállomástól kb 15-20 perces séta az uszoda.

Online regisztráció

3 + 2 =