Kedves Sporttársak!

Az elmúlt néhány napban nagyon sok időt töltöttünk a hazai és nemzetközi vírushelyzet tendenciáinak vizsgálatával. Ezek alapján azt látjuk, hogy május 1-én bármennyire is szerettük volna, mégsem tudunk élő, tömegrendezvényt szervezni. Tavaly ilyenkor a Nagyszüleinket féltettük legjobban, most ugyanúgy van félelmünk, mert azt látjuk, hogy nemtől, kortól, fizikumtól függetlenül bárkit ledönthet a lábáról ez a kór. Hiába találtunk ki jó megoldásokat a helyzethez való alkalmazkodáshoz, most mégis csatlakoztunk településünk többi szervezőjéhez és lemondjuk az élő eseményt -, amit egyébként lehetséges, hogy még a korlátizások se engednének akkor még. A fény már látszik az alagút végén, így reméljük, hogy nem tart már sokáig ez az állapot. Addig is kérjük, hogy tartsatok ki.

Célokra sokunknak szüksége van a motiváció fenntartásához. Ahogy tavaly, úgy idén is készen álltunk a verseny megrendezéséhez, így a tervezett létszámlimit erejéig tudunk Nektek biztosítani egy biztonságos célt. A szabadulásunkat jelképező futóéremmel készültünk és egy a nyitás esetén is további plusz biztonságot jelentő, sportoláshoz teljesen jól használható csősállal. Ezeket idén otthoni, biztonságos futással tudtok megszerezni.

A nevezési felületünket átalakítottuk és a mai naptól kezdhetitek a nevezést és a teljesítést is. A nevezéseket a díj beérkezésének sorrendjében fogjuk kiosztani. Figyeljük, hogy időben lezárjuk, ha a limitünk közlébe értünk. Ha véletlenül kicsúsznál, pedig befizetted, akkor azt rövid időn belül jelezzük és természetesen visszautaljuk az összeget (azért bízunk benne, hogy ilyenre nem lesz szükség).

Kategóriák:
Start Futam – 2km
Minimaraton – 5km
Midimaraton – 10km
Félmaraton – 21km

A nevezési díj egységesen bruttó 3900Ft, ami tartalmazza az Áfa-t, befutóérmet, csősálat és a postázást is.

Banki utaláshoz információk:
Számlaszám: 12029004-00125199-00100004
Számlatulajdonos neve: Agamon Bt.
Közlemény rovatba a Név, születési év adatokat kérjük megadni

A teljesítés igazolására létrehozunk egy külön posztot az eseménynél, ahova fel tudod majd tölteni a képet az órádról, alkalmazásodról vagy egyéb eszközödről, amivel mérted. Ha nem használod a Facebook-ot, akkor mail-ben is el tudod küldeni az info@zsambekfutas.hu címre. A lényeg, hogy párosítani tudjuk valahogy a nevezéssel (pl. előfordulhat, hogy más a Facebook neved, mint amivel neveztél – avagy más nevezett be és az email címed kevés lesz a küldésnél 😉 )

Ötpróba pontok szerzésének feltételei: Pontot jelenleg olyan virtuális eseményen lehet csak szerezni, aminek az útvonala, mérése a GeoGo rendszerében történik. Ezért létrehoztunk három útvonalat (Hervis Zsámbékfutás 2021 néven keressétek a GeoGo-ban) és ha itt helyszínen Zsámbékon futjátok, akkor még Ötpróba pontot is tudtok kapni érte. Teljesíthetitek akár április és május hónapban is (május 16-ig). Ha jó kondiban vagy, akkor akár teljesíthetsz egy adott napon több különböző távot is (egy naptári hónapban egy pályát egyszer lehet teljesíteni pontért).

Vigyázzatok Magatokra és Szeretteitekre! Tartsatok ki még egy kicsit és Fussatok Otthon Szabadon!

 Az esemény Facebook oldalán folyamatosan információkat adunk, ezért érdemes nyomni egy Like-ot, hogy azonnal értesüljetek a legfrissebb híreinkről.

Online nevezés

Az alábbi form kitöltésével tudod elküldeni a nevezésed. A kitöltés végén kérheted, hogy a megadott mail címedre elküldjük a kitöltésed összefoglalóját.
Ha a nevezés során véletlenül átugrod az átutaláshoz szükséges információkat, akkor görgess majd feljebb ezen az oldalon és ott is meg fogod majd találni.

Ha átugrottad az átutalási információkat, akkor görgesd feljebb az oldalt 😉