Tavaszváró Gyalogtúra a Nyakason

Hagyományosan z Tavaszváró rendezvénnyel indítjuk az éves eseményeink sorát. Idén március 23-án (szombaton) várunk Titeket egy kellemes túrára, sétára, illetve futásra a Húsvét előtti hétvégén.

A túra idén is Ötpróba pontszerző állomás lett, így most is be tudjátok majd a hiányzó pontokat az ajándékokért vagy a sorsoláshoz. A korábbi visszajelzéseitek és tapasztalatok alapján (miszerint nem zavarták a futó teljesítők a túrázókat) megtartottuk a futás kategóriában való nevezés lehetőségét és ezzel az aszfaltot kevésbé szerető futóknak is lesz lehetőségük Zsámbékon futás sportágban pontot szerezni.

Változatlanul jelezzük, hogy a futást illesztettük a gyalogtúrához, így a körülmények is picit eltérnek a klasszikus futóversenyétől: azaz most sem lesz tömegrajt, mindenki egyénileg indul a megadott időintervallumon belül. Nem lesz külön időmérés és befutóérem sem. Ezen az eseményen a teljesítés a cél, így nem fogunk győztest sem hirdetni és mindenki magának méri majd az idejét. Az útvonal végig részletes szalagozással és táblázással van kijelölve.

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

NEVEZÉSI IDŐSZAK:

– ONLINE ELŐNEVEZÉS: 2024.január 2-től – 2024.március 22. 17 óra . Utána pedig helyszíni nevezésre lesz lehetőség.
– Amennyiben elérjük a kiszolgálható létszámkorlátot, akkor hamarabb lezárjuk a nevezést (és akkor ide is kiírjuk az oldalra).
– Amennyiben létszámkorlátozó intézkedést vezetnek be, akkor időbeli sorrendben fogjuk elfogadni a nevezéseket. Az esetleges létszámlimit feletti nevezések befizetéseit pedig a nevezésnél megadott feltételek szerint kezeljük (visszautaljuk vagy beszámítjuk másik rendezvényünkbe — ahogy választjátok majd).
– Amennyiben a külső körülmények megkívánják, akkor fenntartjuk a jogot az útvonalak és a távok módosítására, amennyiben szükséges, akkor a törlésre is. (Eddigi életünkben az időjárás miatt fordult már elő, hogy szükségessé vált az egyik útvonal törlésére).

HELYSZÍN:

Zsámbék, Piac köz 8. Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola

TÁVOK:

Túra: 6km, 11km, 16km, 26km
Terepfutás: 6km, 11km, 16km, 26km

RAJT:

Előző évben bevált az ajánlásotok, így megtartjuk a hosszabb nyitvatartást a rövidebb távoknál, így a kevésbé korán éberdők, vagy távolabbról érkezők is kényelmesen ide tudnak utazni. Továbbra is egyénileg lehet indulni az alábbi idősávokban:

6km: 7:30 – 12:00
11km: 7:30 – 12:00
16km: 7:30 – 11:00
26km: 7:30 –  9:30

PÁLYAZÁRÁS:

Az utolsó indulót követően kb. egy órával elindulnak a pályabontó munkások. Az esemény központjában 15:30-kor zárunk. Meg fogjuk adni az ellenőrző pontok nyitvatartását.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:

– Az elmúlt néhány túrán azt tapasztaltuk, hogy az online nevezés volt az egyik legnagyobb támogtója a zökkenőmentes indításoknak, így javasoljuk az online előnevezést. Természetesen ez nem kötelező, azonban ezek alapján tudjuk méretezni a frissítések mennyiségét, illetve így tudtok a leggyorsabban indulni.
– A regisztrációs pontot ennek az oldalnak az alján fogjátok elérni. A regisztráció egyik pontjában megtalálható lesz az utaláshoz szükséges információ. Az űrlap kitöltéséről kérhettek magatoknak visszaigazoló mail-t. Egyébként pedig néhány naponta küldünk megerősítő visszajelzést a regisztrációról.
A nevezési díj megérkezése után küldjük az elektronikus számlát és az lesz az elsődleges visszaigazolásunk a nevezés sikerességéről. Néhány naponta pedig megerősítő email-t is küldünk a nevezés sikerességéről.
– Amennyiben a nevezési díj befizetését követő harmadik napon sem érkezik meg az elektronikus számla a megadott mail címre, akkor a következő lépéseket célszerű elvégezni: nézzétek meg a kéretlen levelek (spam) mappát, hátha oda sorolta a rendszer, ellenőrizzétek, hogy jól lett-e megadva az email cím a regisztrációkor. Ha ezek rendben vannak, akkor keressetek minket az info@zsambekfutas.hu címen. Mi rendszeresen jelezzük az esemény Facebook oldalán, hogy vannak befizetések, amit nem tudtunk nevezéshez párosítani.
– A túra előtti napokban fogunk küldeni egy összefoglalót a legfontosabb tudnivalókról.

NEVEZÉSI DÍJ:

Online előnevezés: (10 év alatt ingyenes, de regisztráció szükséges)
6km: Felnőtt, Diák és Nyugíjas: 2000 Ft
11km / 16km: Felnőtt 3100 Ft, Diák és Nyugdíjas 2700 Ft
26km: Felnőtt 3300 Ft, Diák és Nyugdíjas: 3000 Ft

Helyszíni nevezés: (10 év alatt ingyenes, de regisztráció szükséges)
6km: 2500 Ft
11km / 16km: 3300 Ft
26km: 3500 Ft
A nevezési díjak bruttó összegek, azaz tartalmazzák a 27%-os Áfa-t

BANKSZÁMLASZÁM:

Agamon Bt. – 12029004-00125199-00100004
A megjegyzés mezőben kérjük megadni a nevet, távot, születési évet.

PÁLYAJELÖLÉS:

– Az útvonal nagyobb részben turistaútvonalon fog vezetni, melyen a szokásaink szerint jelzőszalagozással fogjuk még egyételműbbé tenni a pályát.
– Ellenőrzőpontokat fogunk elhelyezni mindegyik útvonalon, ahol az áthaladást igazolni szükséges ( az igazolás kialakítása folyamatban van ).
– Frissítéssel várunk az ellenőrzőpontokon, pontonként eltérő kínálattal. A túra előtti napokban küldött információs anyagban részletezzük, hogy melyik ponton mit találtok, ami alapján tudtok majd tervezni.
– Kérjük, hogy hozzatok magatokkal kulacsot vagy ivóalkalmatosságot, mert abba fogunk tudni csak innivalót adni.

Kérdezni szoktátok, így már előre megírjuk, hogy az Ötpróba sorozatban való részvételtől függetlenül is részt lehet venni az eseményeinken 😉

Az Ötpróba szabályairól részletesen a www.otprobaparizsba.hu címen lehet információt szerezni.

Folyamatosan fogunk információkat elhelyezni elsősorban a Facebook eseménynél, így érdemes azt megkeresni a Zsámbékfutás Facebook oldal eseményei között.

Online regisztráció

Az alábbi nevezési form kitöltésével tudsz nevezni. Előfordulhat, hogy a kitöltés végén üres oldalt látsz. Ilyenkor görgesd fel az ablakot és látni fogod újra.
A nevezés a nevezési díj beérkezésével válik véglegessé.