Tavaszváró Gyalogtúra a Nyakason

2022-ben április 9-én tartjuk a hagyományos Tavaszváró gyalogtúránkat. Április elején már virágokkal teli területekkel találkozhattok a Nyakas-hegyen, így jó eséllyel már tavaszi hangulatot fog tükrözni a környezet.
Az előrejelzések szerint tavasszal is velünk lesz még a járvány, így teljes bizonysággal lehet mondani, hogy ez még hatással lesz a rendezvényekre. A járványhelyzet miatt bevezetett változtatásokkal együtt is zökkenőmentesen zajlott a novemberi túránk, így ehhez hasonló megoldásokat fogunk most is alkalmazi (a részleteket majd lejjebb megtaláljátok). Kérjük és köszönjük a megértéseteket, türelmeteket és együttműködéseteket.

A túra idén is Ötpróba pontszerző állomás lett és a korábbi visszajelzéseitek és tapasztalatok alapján (miszerint nem zavarták a futó teljesítők a túrázókat) megtartottuk a futás kategóriában való nevezés lehetőségét és ezzel az aszfaltot kevésbé szerető futóknak is lesz lehetőségük Zsámbékon futás sportágban pontot szerezni. Változatlanul jelezzük, hogy a futást illesztettük a gyalogtúrához, így a körülmények is picit eltérnek a klasszikus futóversenyétől: azaz most sem lesz tömegrajt, mindenki egyénileg indul a megadott időintervallumon belül. Nem lesz külön időmérés és befutóérem sem. Ezen az eseményen a teljesítés a cél, így nem fogunk győztest sem hirdetni és mindenki magának méri majd az idejét. Az útvonal végig részletes szalagozással és táblázással van kijelölve.

ESEMÉNYINFORMÁCIÓK

NEVEZÉSI IDŐSZAK:

2022.január 16-tól – 2022.április 8. 18:00 (20 órakor fogunk ránézni a bankszámlára és az alapján fejezzük be az előnevezést)

– Amennyiben elérjük a kiszolgálható létszámkorlátot, akkor hamarabb lezárjuk a nevezést.
– Amennyiben további létszámkorlátozó intézkedést vezetnek be, akkor időbeli sorrendben fogjuk elfogadni a nevezéseket. Az esetleges létszámlimit feletti nevezések befizetéseit pedig a nevezésnél megadott feltételek szerint kezeljük (visszautaljuk vagy beszámítjuk másik rendezvényünkbe — ahogy választjátok majd).

HELYSZÍN:

Zsámbék, Piac köz 8. Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola

TÁVOK:

Túra: 6km, 11km, 16km, 26km
Terepfutás: 6km, 11km, 16km, 26km

RAJT:

Előző évben bevált az ajánlásotok, így megtartjuk a hosszabb nyitvatartást a rövidebb távoknál, így a kevésbé korán éberdők, vagy távolabbról érkezők is kényelmesen ide tudnak utazni. Továbbra is egyénileg lehet indulni az alábbi idősávokban:

6km: 7:30 – 13:00
11km: 7:30 – 12:30
16km: 7:30 – 11:30
26km: 7:30 –  9:30

PÁLYAZÁRÁS:

Az utolsó indulót követően kb. egy órával elindulnak a pályabontó munkások. Az esemény központjában 15:30-kor zárunk.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:


– A novemberi túrán azt tapasztaltuk, hogy az online nevezés volt az egyik legnagyobb támogtója a zökkenőmentes indításoknak, így javasoljuk az online előnevezést.
– A regisztrációs pontot ennek az oldalnak az alján fogjátok elérni. A regisztráció egyik pontjában megtalálható lesz az utaláshoz szükséges információ. Az űrlap kitöltéséről kérhettek magatoknak visszaigazoló mail-t. A nevezési díj megérkezése után küldjük az elektronikus számlát és az lesz az elsődleges visszaigazolásunk a nevezés sikerességéről.
– Amennyiben a nevezési díj befizetését követő harmadik napon sem érkezik meg az elektronikus számla a megadott mail címre, akkor a következő lépéseket célszerű elvégezni: nézzétek meg a kéretlen levelek (spam) mappát, hátha oda sorolta a rendszer, ellenőrizzétek, hogy jól lett-e megadva az email cím a regisztrációkor. Ha ezek rendben vannak, akkor keressetek minket az info@zsambekfutas.hu címen. Mi rendszeresen jelezzük az esemény Facebook oldalán, hogy vannak befizetések, akmit nem tudtunk nevezéshez párosítani.
– A túra előtti napokban fogunk küldeni egy összefoglalót majd a legfontosabb tudnivalókról.

NEVEZÉSI DÍJ:

6km / 11km / 16km: Felnőtt 2300 Ft, Diák és Nyugdíjas 2000 Ft, Családi: 4600 Ft
26km: Felnőtt 2600 Ft, Diák és Nyugdíjas: 2200 Ft, Családi: 5200 Ft
(Családi = 2 felnőtt +1 vagy 2 vagy 3 gyerek/diák, vagy például 1 felnőtt + 2 vagy 3 gyerek/diák)
Fontos!
A családi regisztrációnál kérjük egyenként elvégezni a regisztrációt és az egyik felnőtt esetében pedig majd az elérhető szövegdoboznál felsorolni a család többi tagjának a nevét. A számlát egyben állítjuk ki arra a címre, akinél a nevek felsorolásra kerülnek, így elegendő lesz egy helyen megadni a számlázási adatokat.

Helyszíni nevezés:

6km /11km / 16km: 2500 Ft
26km: 3000 Ft

BANKSZÁMLASZÁM:

Agamon Bt. – 12029004-00125199-00100004
A megjegyzés mezőben kérjük megadni a nevet, távot, születési évet.

PÁLYAJELÖLÉS:

Az útvonal nagyobb részben turistaútvonalon fog vezetni, melyen a szokásaink szerint jelzőszalagozással fogjuk még egyételműbbé tenni a pályát. Ellenőrzőpontokat fogunk elhelyezni mindegyik útvonalon, ahol az áthaladást igazolni szükséges ( az igazolás kialakítása folyamatban van ).

Az ellenőrzőpontok kínálata a vírushelyzet miatt eltér a megszokottaktól. Az ellenőrzőpontok kínálata és módja a vírushelyzet miatt el fog térni valamelyest a megszokottaktól. Kérjük, hogy hozzatok magatokkal kulacsot. Amennyiben lesz ebben változás, akkor azt jelezni fogjuk mindenképpen.

Kérdezni szoktátok, így már előre megírjuk, hogy az Ötpróba sorozatban való részvételtől függetlenül is részt lehet venni az eseményeinken 😉

Az Ötpróba szabályairól részletesen a www.otprobaparizsba.hu címen lehet információt szerezni.

Folyamatosan fogunk információkat elhelyezni elsősorban a Facebook eseménynél.

COVID INFORMÁCIÓK

2022. március 7-től feloldásra kerültek a védettségi kártyához kötött korlátozások, így a rendezvényen bárki részt tud venni és nem szükséges magatokkal hozni az igazolást. Egyben feloldásra került a maszkviselési szabály is.

Online regisztráció

Az alábbi nevezési form kitöltésével tudsz nevezni. Előfordulhat, hogy a kitöltés végén üres oldalt látsz. Ilyenkor görgesd fel az ablakot és látni fogod újra.
Az alábbi nevezési űrlapot kérjük kitölteni. A nevezés a nevezési díj beérkezésével válik véglegessé. A nevezéseket a nevezési díj beérkezése alapján állítjuk sorba annak érdekében, hogy kezelni tudjuk az esetleges létszámkorlátozó intézkedéseket.


Támogatóink