Nevezés – Vir(tu)ális Zsámbékfutás
A 2020-as limitünk BETELT
ha véletlenül rátaláltál az oldalra, akkor 2020.május 19-én gyere vissza, mert akkor fogjuk felszabadítani az ideiglenesen befoglalt helyeket

Engedjetek meg egy kis háttérinformációt a VIR(TU)ÁLIS ZSÁMBÉKFUTÁS-ról: A Zsámbékfutás az egy klasszikus tömegsportesemény, ami idén egy kicsit más mederbe terelődött a koronavírus miatt. Szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára. Kis esemény szervezők vagyunk, akik a normál hétköznapi munkán felül fabrikáljuk össze Nektek, amit mi szolgáltatásnak gondolunk. Ebből kifolyólag mindenben egy kicsit hamarabb készen vagyunk, mert tudjuk, hogy az utolsó napokban se lesz sokkal több időnk az előkészületekre.

Ezzel így vagyunk az idei Zsámbékfutással is, azaz legyártattuk a Nektek szánt futópoharakat, az érmek is hamarosan a kezünkben lesznek, megvettük a frissítőket és még tudnánk sorolni. Első nekifutásra azt gondoltuk, hogy kb két hónap és addigra már minden nyugodtabb lesz. Aztán jött a hivatalos szigorítás a vészhelyzet miatt. Sebaj, csökkentjük a létszámot és beleférünk a törvényi előírásokba. Elkezdtünk dolgozni a megváltozott környezethez való alkalmazkodáson. Egyszercsak azon vettük észre magunkat, hogy beálltunk a “tipikusan magyaros” megoldásba. Tök jó ötletek, megoldások születtel, amik belefértek a keretekbe, de tényleg. Minden szabálynak megfeleltünk volna, de összességében egy picit önzőnek tartottuk, mert ugyan a kereteken belül mozogtunk, de ezzel nem járultunk hozzá a közös célhoz. Az pedig nem más, mint a fertőzés potenciális lehetőségeinek a visszaszorítása.

Ez egy fájdalmas beismerés volt, de egyben tök jó dolog, mert azt nem tudnánk feldolgozni, ha később az derül ki, hogy a rossz, döntéssel bajba sodródott volna akár csak egy ember is.

Miért írjuk le? Azért mert tanulságosnak gondoljuk. Ahogy futásnál, úgy a szervezésnél is van az a pont, amikor tudni kell nemet mondani. Az érintett területekkel egyeztetve a májusi futást újra kellett ezért gondolnunk.

A döntésünk időszakában azt láttuk, hogy jelentek meg az instant körök felhívásait, melyeken csapatunk is rendszeresen megfordul. Itt találkozott egymással a két út: oldjuk meg a tömegek kialakulását és egyben tartsuk meg a Zsámbékfutást. Idén ezért Vir(tu)ális Zsámbékfutássá alakítjuk át az eseményt a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel. Így mégiscsak ki tudjuk osztani a futópoharakat, amivel részt tudtok majd venni az események zöldítésében. Egyben a gyönyörű érmeinket se kell majd a kukába dobnunk. Ezzel a két, Nektek szánt dolgot el tudjuk küldeni a címetekre ugyanúgy, mint a népszerű virtuális futóeseményeknél. Időközben az instant körök is sorra bezártak és egyre több esemény időpontja átkerült őszre.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Azt mondjuk, hogy fussatok a kedvenc helyeteken, vagy otthon és mutassátok meg egy fotóval a teljesítést az óráról vagy a track-ről stb. és küldjük az érmet valamint a futópoharat. A futásra egyrészt megadunk hamarosan egy néhány napos intervallumot, így nem csak május 2-án lesz erre lehetőséged. Másrészt pedig nincs szintidő, olyan tempóban futsz, ahogy Neked kellemes.

Az átalakulással meghatároztunk egy egységesített, kedvezményes 3800Ft-os nevezési díjat.

A NEVEZÉS FOLYAMATA:

1. Az alábbi online regisztrációs űrlap kitöltése.

2. Visszaigazoló e-mail-t küldünk, hogy tudjuk-e fogadni a jelentkezést. (Ugye ez azért fontos, mert limitált helyünk van.) A levélben küldjük az átutaláshoz szükséges információkat. Kérjük, hogy ne utaljatok a visszaigazoló mail nélkül, mert előfordulhat, hogy betelik a a részvételi keret. A nevezési díjak beérkezési sorrendjében fogjuk biztosani a részvételi lehetőséget, függetlenül attól, hogy a teljesítési időszak elején vagy végén fogsz futni. (Ez egyben esélyegyenlőség azoknak, akik most még nem tudják megoldani a futóhely koronavírus szempontjából biztonságos megközelítését)

3. Nevezési díj utalása

4. Táv teljesítése és igazolása (fotó a futóóráról, vagy egyéb rögzített megoldásról (mint pl. a telefon). A Facebook-ra töltsétek fel a megadott helyre (az eredeti Zsámbékfutás eseményél van egy első helyen rögzített poszt, ahol a képen egy “CÉL” felirattal jelezzük, hogy ide töltsétek fel 😉 ) vagy küldjétek el e-mailben az info@zsambekfutas.hu címre. Az “eredeti” Vir(tu)ális Zsámbékfutáson 2020.április 6. és 2020.május 3. között volt lehetőség a táv teljesítésére. Többen kérték, hogy a vírushelyzet miatt később tudják futni, így mi is ennek megfelelően módosítottuk az időkorlátot. Most pedig felszabadítottuk azokat az érmeket, amikre nem érkeztek be a nevezési díjak, így a megmaradt készlet erejéig tudunk még újra lehetőséget biztosítani a részvételre, hogy megszerezzétek a gyönyörű érmet és a spéci futópoharat.

5. Postázzuk az érmet és a futópoharat (Magyarországra díjmentesen, külföldre utánvéttel)

A nevezés akkor válik érvényessé, ha visszaigazoltuk a részvételi lehetőséget, majd pedig elutalásra és beérkezésre került a nevezési díj.

Online regisztráció

7 + 2 =

Támogatóink